SIFVN
Projecten 2015
- Logboek
- Inzamelingsacties
- Sponsors

Projecten 2012

Projecten 2008

Projecten 2006

Sponsors

Wilde Ganzen

Contact
Om alle plannen te kunnen uitvoeren zijn er ook deze keer weer verschillende acties bedacht om voldoende geld bijeen te krijgen en dat is uitstekend gelukt.

Koekactie
Ook deze keer is weer een koekactie gehouden. Er is voor bijna 1000 euro Friese reepkoek van Bakkerij Tjeerd Visser uit Hurdegaryp verkocht. En hetzelfde resultaat had rond Sinterklaas de verkoop van Taaipoppen, ook gebakken door Tjeerd Visser.

Lesmarathon
Op de vestiging van Friese Poort aan de Wetterwille is een 24-uurs lesmarathon gehouden. Ruim honderd leerlingen met ondersteuning van docenten hebben 24 uur achtereen les gehad. Een geweldige happening met een geweldig resultaat. De opbrengst was ruim 6000 euro.

Verloting
Tijdens de lesmarathon is een verloting gehouden. Alle prijzen zijn door de plaatselijke middenstand in Drachten ter beschikking gesteld.

Benefietdiner
In Restaurant NU op de locatie van ROC Friese Poort in Drachten is een benefiet-diner gehouden. De afdeling Horeca heeft op 15 januari een gezellige avond georganiseerd voor de deelnemende leerlingen en hun ouders en familie. Zo'n 50 mensen hebben genoten van een heerlijk 4-gangendiner.
De totale opbrengst was 1500,00 euro.

Het scholingsfonds voor de installatietechnische branche Otib heeft ook deze keer weer een flinke bijdrage gedaan, evenals ROC Friese Poort. Daarnaast hebben verschillende particulieren en kerken een donatie gedaan. Dit geldt eveneens voor diverse winkels en bedrijven in Drachten en omgeving.

De leerlingen hebben het fantastisch gedaan om tot een goed resultaat te komen.

De Stichting bedankt iedereen hartelijk die hieraan hebben bijgedragen.


  

 

 

Download onze brochure (pdf)