SIFVN
Projecten 2015
- Logboek
- Inzamelingsacties
- Sponsors

Projecten 2012

Projecten 2008

Projecten 2006

Sponsors

Wilde Ganzen

ContactProjecten 2015

Op donderdag 12 februari vertrekken we weer naar Nepal.
Dit jaar gaan we de eerder gemaakte sanitaire- en waterinstallaties in 2006, 2008 en 2012 renoveren. Hier en daar zijn wat reparaties nodig en moeten materialen worden vervangen.

Daarnaast gaan we bij een vrouwencentrum een toiletgebouw maken en inrichten. In dit centrum komt een naschoolse kinderopvang en daar zijn nu nog geen toiletten voor.

Bij een school waar ook een nieuw toiletgebouw wordt gemaakt en die gefinancierd wordt door Stichting Medora, gaan we de technische installatie verzorgen.

Voor Stichting Nepal Pariwar Holland gaan we in hun ziekenhuis reparatiewerk doen en gaan we met zonnepanelen de stroomvoorziening aanpakken.

In het Blindenhostel, ook van Nepal Pariwar Holland, en de daaraan gekoppelde dagbesteding voor blinden, gaan we ons bezighouden met de warm- en koudwatervoorziening. Hier zijn steeds problemen mee en dat gaan we oplossen.

Tenslotte gaan leerlingen van de opleiding Zorg en Welzijn van ROC Friese Poort uit Drachten, op scholen in ons werkgebied daar, gastlessen verzorgen op het gebied hygiëne en gezondheid.

Alle technische werkzaamheden worden ook deze keer weer door installatieleerlingen van ROC Friese Poort Drachten uitgevoerd. 

 

 

Download onze brochure (pdf)