SIFVN
Projecten 2012

Projecten 2008

- Inzamelingsacties
- Logboek
- Malpur school
- Vrouweneducatie-
centrum
- Smriti Campus

Projecten 2006

Sponsors

Wilde Ganzen

Contact
Inzamelingsacties 2008

Opnieuw kon de stichting in 2008 rekenen op een bijdrage van € 5000,00 van de Friese afdeling van de brancheorganisatie Uneto-Vni. En ook opnieuw een bedrag van € 1500,00 van het scholingsfonds van de branche, Otib.

De nieuwe groep leerlingen deed weer zijn best op school om geld bijeen te krijgen. Deze keer organiseerden zij o.a. autowasdagen.

Tevens zorgde de school weer voor een financiële bijdrage en de verzekering van de leerlingen. De verkoop van oude metalen via Energie Service Friesland vormde opnieuw een zeer welkome inkomstenbron.
De gereedschappen van de vorige keer in 2006 waren in Nepal achtergebleven en opgeslagen, zodat we die deze keer opnieuw konden gebruiken.

De voorzitter van de stichting, Wout de Jong had voor zijn afscheid als directeur van Energie Service Friesland aan alle genodigden, i.p.v. de vaak gebruikelijke kado's, een mogelijke bijdrage aan de stichting gevraagd. Dit leverde een bedrag op van meer dan € 5000,00!

Tenslotte kwam de grootste klapper binnen via Ferry Boer, eigenaar van Caspers Dakwerk uit Joure en vader van één van de leerlingen die meeging. Omdat het doel en de projecten in Nepal hem zo bijzonder aanspraken, gaf hij zelf € 1500,00 en hij slaagde erin om ruim
€ 6000,00 los te praten bij diverse leveranciers van zijn dakmaterialen en bedrijven waarvoor hij werkte. Een fantastische actie!!

Door deze grote sponsorbijdragen en ook weer vele kleinere giften konden we dit jaar, zonder de landelijke fondsen te vragen, onze projecten in Nepal realiseren. Wederom kunnen we van een groot succes spreken.

Met dank aan allen.

 

 

 

Download onze brochure (pdf)